Rekryteringsverktyget Zerolime

Under 2021 köpte Intelliplan upp rekryteringsverktyget Zerolime – ett av marknadens mest kraftfulla och lättarbetade system. Zerolime är ett fristående system men går även att integrera med Intelliplan. Med Zerolime kan du skapa skräddarsydda rekryteringsprocesser och effektivisera rekryteringsarbetet. 

Systemet ger möjlighet till att automatisera och digitalisera stora delar av rekryteringen vilket spar tid både för rekryterare och kandidater.

Återanvändning av kandidater

Med Zerolime kan man uppnå över 45% återanvändning av kandidater.

Videorekrytering

Med videorekrytering kan kandidaterna själva göra en intervju vid en tid och en plats som passar dem bäst.

Presentation av kandidater

Presentera kandidaterna via smarta presentationslänkar där rekryteraren själv väljer vilken information som ska visas.

Kandidatupplevelsen

I Zerolimes rekryteringsverktyg kan man själv styra över kandidatupplevelsen. Man är inte bunden av färdiga mallar eller andra begränsningar i hur kandidaten tas om hand på er sida.

Digital referenstagning

Med digital referenstagning slipper rekryterare jaga referenter på telefon och referenterna kan svara på frågorna när de passar dem bäst.

Zerobot

Zerobot hjälper dig att hitta rätt kandidat till rätt uppdrag. Detta är en bidragande faktor till att våra kunder kan uppnå över 45% återanvändning av kandidater.

Boka kostnadsfri demo

Är du på jakt efter ett riktigt bra rekryteringssystem? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en demo av Zerolime.