Zerolimes kunder

Läs mer om hur Zerolime har hjälpt våra kunder att effektivisera och förbättra sina rekryteringsprocesser.

johannes jurek

Som ett av branschens snabbast växande företag är det en utmaning att hitta rätt kompetens när kunderna behöver den. Dagens kandidater är en färskvara och vi behöver därför effektiva system som kopplar samman de bästa arbetssökande med våra företagskunder. ZeroLimes systemlösning har hjälpt oss att skala upp vår verksamhet och samtidigt behålla fingertoppkänslan.

Johannes Schiölde,
Head of Business Development

jurek-logga
vd-the place

Samarbetet med Zerolime har varit avgörande för att kunna bygga ett system som följer våra behov och processer. De har skräddarsytt våra rekryteringssystem och även hjälpt oss att integrera dem med våra övriga IT-system. Dessutom gick själva implementeringen av systemen snabbt och smidigt vilket gjorde att vi aldrig tappade fart.

Ola Wiberg,
Ägare och vice VD

the-place-logga
military-work

Oavsett vilken bransch du vill göra karriär inom så kommer du långt med rätt inställning. För oss som konsulter gäller det att ha effektiva processer på plats för att kandidaterna ska hitta rätt. Zerolime har marknadens bästa gränssnitt, både grafiskt och funktionellt, vilket förbättrar upplevelsen för användarna. Återanvändningen av kandidater är en annan viktig del. Tack vare att kandidaterna sparas i systemet kan de automatiskt användas igen mot andra uppdrag som dyker upp senare. Det innebär att vi kan bibehålla en hög tillsättningsgrad vilket minskar våra transaktionskostnader avsevärt.

Mikael Karlsson,
CEO

mw-group-loggo

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.