Några av våra funktioner

flat-phone-salj-3
icon_cash

Sälj

Med allt samlat i samma system har du överblick över hela affären och behöver aldrig fundera över vem som ringt vem, när ni senast träffades eller när ni senast levererade något till kunden.

Kundkonton gör att du och dina kollegor kan bearbeta en större kund samtidigt, där alla i teamet vet vad dom andra gör och du har full kontroll på dina planerade uppgifter.

icon_recruitment_white

Rekrytering

Oavsett om du är på språng med mobilen eller sitter på kontoret med din dator ger rekryteringsstödet dig alla verktyg du behöver för att hitta rätt kandidat. Publicera annonser i valfria annonskanaler och bedöm kandidater objektivt efter deras kompetens.

Läs kandidatens ansökan, genomför intervjuer och referenstagning direkt i systemet utan att behöva hantera dokument med känsliga personuppgifter på sidan av.

flat-phone-rekrytering-3
flat-phone-bemanning
icon_highfive

Bemanning

I hjärtat av Intelliplan finns bemanningsfunktionerna som har funnits och förfinats i över 20 år. Här blir fakturor och löner korrekta utan att du behöver tänka på det medan du planerar, schemalägger och matchar konsulter för att optimera beläggningen.

Det finns inga uppdrag som är för enkla eller avancerade för systemet att hantera. Har du ett uppdrag med 30 konsulter som ska ha olika lön på samma ställe? Inga problem! Du får hjälp med det också och kan fokusera på det som är viktigt – att ta hand om dina konsulter och kunder.

icon_recruitment_white

Ekonomi

Ekonomi är ett brett begrepp som genomsyrar hela bemanning- och rekryteringsverksamheten. Säljaren skall få rätt uppfattning om sina kommande affärers värde. Konsultchefen skall få en tydlig prognos för sitt uppdrag. Konsulten skall få rätt lön, oavsett om det handlar om GFL, månadslön, OB eller skiftformstillägg. Kunden skall få korrekt faktura. Och allt skall gå att följa upp i rapporter på både bredden och tvären, precis så som just du vill följa upp din ekonomi. Allt detta får du i Intelliplan.

flat-phone-9
icon_analytics

Rapporter & Analys

Skräddarsy dina egna rapporter med vår smarta rapportfunktion för att få kontroll på försäljningen, rekryteringen, bemanningen och ekonomin i företaget. Du kan bland annat filtrera, gräva djupare i detaljer och göra analyser direkt i verktyget.

icon_time

Tidrapportering

Med det smarta verktyget för tidrapportering behöver du bara ha tillgång till en mobil för att få full kontroll över dina konsulter. Påminn enkelt de som har glömt att godkänna sina tider och se direkt vem som har rapporterat avvikelser. Du sparar massor av tid och ser samtidigt till att löner och fakturor blir korrekta.

icon_desktop_career

Karriärportal

Attrahera fler kandidater till era annonser genom att designa er egen karriärportal med samma branding som er grafiska profil. Med verktyget kan ni bygga och uppdatera era karriärsidor helt på egen hand utan att behöva ta hjälp utifrån.

icon_consult_portal_mobile

Konsultportal

I konsultportalen kan du ge dina konsulter tillgång till allt de behöver för att utföra sitt arbete. Här kan konsulten läsa personalhandboken, uppdatera sina personuppgifter, se sitt schema och såklart göra ändringar och godkänna sin tidrapport.

icon_desktop_client_portal

Kundportal

Med kundportalen behöver din kund inte längre ta kontakt med dig för att kolla vilka konsulter som är bokade, när dom är schemalagda och vilka pass som inte har blivit bemannade ännu.

icon_cloud_shield

Datalagring & GDPR

All din data lagras säkert i molnet inom EU och är alltid skyddad av schemalagda backuper som körs året runt, varje vecka, dag och timme.

Systemet innehåller även funktioner för att du ska kunna gallra personuppgifter på ett säkert sätt utan att bryta mot GDPR, bokföringslagen eller andra lagar.

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.