Mattias Sandström är ny CTO på Intelliplan

Intelliplan växer och stärker upp teamet genom att rekrytera Mattias Sandström som ny CTO. Mattias har lång erfarenhet från IT-branschen och har senast jobbat på Klarna och Vidispine. Han ser nu fram emot att axla den nya rollen på Intelliplan.

– Att ta ett kliv in i rekryterings- och bemanningsbranschen känns nytt och spännande. Jag tror på Intelliplans produkt och det finns ett stort driv hos samtliga medarbetare, de vill verkligen skapa en bra produkt och bryr sig mycket om kunderna.

mattias sandström


Intelliplan jobbar ständigt för att utveckla sina två systemlösningar, Intelliplan och Zerolime som används av flera av Sveriges bemannings- och rekryteringsföretag. Mattias vill fortsätta att utveckla produkterna i ett nära samarbete med kunderna.


– Jag vill att utvecklingen av våra produkter ska komma ännu närmare kunderna så att vi verkligen förstår deras behov och därav kan prioritera rätt saker. Eftersom Intelliplan växer vill jag också stärka utvecklingsteamet för att hänga med i affärsutvecklingen.

Martin Weibull, VD på Intelliplan ser positivt på rekryteringen av Mattias.

– Jag ser Mattias som ett mycket värdefullt tillskott i teamet. Vi vill fortsätta att utveckla våra produkter och med Mattias i täten kommer vi kunna växla upp utvecklingen under 2023.

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.