Hubert

Skapa en urvalsprocess i världsklass för högvolymstjänster. Med Huberts strukturerade AI-chattintervjuer skapar du en effektiv, automatisk, högkvalitativ och fördomsfri urvalsprocess för högvolymstjänster. Genom en smidiga integration till Intelliplan arbetar du enkelt i ett och samma system med automatisk hantering, bedömning och sortering av tusentals kandidater, allt efter just den kravprofil som du letar efter. Hubert kan ersätta både CV-screening samt telefonintervjuer och minskar ned screeningarbetet med 90%. Tiden som frigörs kan istället spenderas på de allra bästa kandidaterna.

icon_analytics

Stärk er kandidatupplevelse

Genom att erbjuda alla sökande en kompetensbaserad AI-intervju ger ni era kandidater också möjligheten att gå igenom en fördomsfri urvalsprocess och samtidigt en naturlig möjlighet att berätta mer om sig själva. Det har visat sig skapa en starkt förbättrad kandidatupplevelse och ger svarsfrekvenser på över 95% samtidigt som det stärker ditt employer brand.

icon_time

Vinn mer affärer

En snabb och högkvalitativ rekryteringprocess är centralt för skalbarhet och tillväxt för alla rekrytering- och bemanningsföretag. Hubert kortar ner time-to-fill med i genomsnitt 80% genom att genomföra alla intervjuer simultant, automatiskt bedöma kandidaternas lämplighet för jobbet och därefter förse rekryteraren med en sorterad lista av de bästa kandidater direkt i Intelliplan. I parallellstudier har Hubert presterat 2-5 gånger högre träffsäkerhet i bedömningar i jämförelse med en manuell process.

logo-hubert-black
icon_cash

Fördelar med integrationen

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.