Facit Intelliplan Quizet

 1. Intelliplan är idag Nordens ledande affärssystem inom bemanning och rekrytering och har under flera år utvecklat systemet tillsammans med sina kunder. Vilket år började den första kunden jobba i systemet?– 1997 (rätt svar)– 2000– 2008

 2. Intelliplan kommer under 2023 vara huvudsponsor för en av rekryteringsbranschens största event. Intelliplan har under de senaste veckorna synts i detta events marknadsföring. Vilket event gäller det?– Recruitment Awards (rätt svar)– Jobbfestivalen– Personal och Chef Stockholm

 3. Det var en positiv utveckling i bemanningsbranschen under q3 2022. Med hur mycket ökade omsättningen i branschen under perioden?– 10,5%– 13,8%– 17,6% (rätt svar. Källa: https://www.almega.se/app/uploads/sites/5/2022/11/kvartalsrapport_2022_q3.pdf)

 4. Intelliplan har flera funktioner som underlättar en kompetensbaserad rekrytering och blev under 2022 stolt rekommenderat av Rekryteringsinstitutet som ett verktyg som främjar fördomsfri rekrytering. Vilken av följande funktioner finns inte i Intelliplan?
  – Möjlighet att ta bort ålder från kandidatlistor
  – Möjligt att sätta upp automatisering i rekryteringsprocessen så att systemet skickar vidare kandidater baserat på deras kompetens och hur väl den matchar kravprofilen– Digital referenstagning (rätt svar, det sker istället via någon av våra integrationer)

 5. Intelliplan förvärvade under 2021 upp ett annat verktyg som kan användas i samband med rekrytering. Vad heter verktyget?
  – Verifiera
  – Zerolime (rätt svar)– Trustcruit

 6. En man i chefsrekryterande roll tjänar i genomsnitt 37.700kr i månaden. Vad tjänar en kvinna i motsvarande roll i genomsnitt?
  – 37.700 kr– 36.800 kr (rätt svar. Källa: https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/lonesok/Search/?lon=rekryterare)
  – 34.500 kr

 7. Refapp är en av Intelliplans partners och tillhandahåller ett system för digital referenstagning. Vilken typisk svarstid har Refapps referenstagningar?
  – 7 timmar (rätt svar)– 14 timmar– 21 timmar

Boka kostnadsfri demo

Är du på jakt efter ett riktigt bra rekryteringssystem? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en demo av Zerolime.