Intelliplan i samarbete med Psycruit

Med hjälp av integrationen till Psycruit får Intelliplans kunder möjligheten att förbättra sin rekrytering ytterligare. “Vi är jätteglada att kunna erbjuda våra kunder en integration till Psycruit. Vi vet att detta är en intressant tjänst för många av våra kunder och ser fram emot fortsatt samarbete” säger Nathalie Nydahl, COO på Intelliplan.
Psycruit

Vilka är Psycruit?

Psycruit jobbar med psykometri, det vill säga matchar personlighet och färdighet med relevanta jobb. Psycruits personlighetsförfrågningar är utformade att ge en insyn i personers tendenser och preferenser på arbetsplatsen. Detta underlättar för att hitta rätt person till rätt arbetsplats. Du bestämmer själv utformningen på frågorna och efter slutfört formulär får du tillgång till  ett brett urval av olika personlighetsrapporter, motivationsaspekter, onboardinginformation, teamstyrkor och ledarskapsprofiler.

Varför ska man välja att jobba med Psycruit tillsammans med Intelliplan?

  • Psycruits test mäter specifikt personlighet och färdigheter på jobbet
  • Möjliggör ökad kandidatnöjdheten
  • Spar tid för rekryterare
  • Med den kraftfulla testprocessen kan du identifiera potentiella högpresterande kandidater

Comments are closed.