Refapp

Refapp hjälper dig att göra referenstagning som är smidig, professionell och säker. Höj validiteten och GDPR-anpassa referenstagningen i dina rekryteringsprocesser.

icon_analytics

Objektiv bedömning och högre validitet

Med digital referenstagning får alla referenser samma frågor och mänskliga faktorer såsom tonläge och rekryterarens personliga uppfattning utesluts. Vi har ett stort bibliotek med frågemallar och kompetensramverk som du kan använda dig av, eller så skapar du helt egna frågeformulär som gör att du kan vara igång med din referenstagning på bara några minuter.

icon_time

Spara tid och automatisera referenstagningen

Traditionell referenstagning innebär ofta onödigt manuellt arbete. Med Refapp kan du automatisera processen från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter till det att svaren samlas i en överskådlig referensrapport.Referenserna kan välja mellan att svara via sin mobiltelefon, tablet eller dator. I de fall referensen vill bli uppringd är det enkelt att boka via Refapps kalenderbokningsfunktion.

logo-refapp-color
icon_cash

Fördelar med integrationen

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.