Våra kunder

Intelliplan är idag Nordens marknadsledande affärssystem för bemanning och rekrytering. På den här sidan kan du läsa mer om hur vi hjälper våra kunder att effektivisera deras arbete.

Det finns mycket jag uppskattar med Intelliplan men det jag uppskattar allra mest är rapportverktyget. Att kunna ta fram skräddarsydda rapporter har varit oerhört viktigt för oss i vårt utvecklingsarbete.

Ali Khalil, CEO

Ett bra system där man har hela flödet digitalt, från första kontakt med kund, till att rekrytera och anställa och slutligen bemanna.
 
Tack vare många bra samarbetspartners, kan Intelliplan erbjuda en skräddarsydd helhetslösning.
 
Man får integrationer med etablerade företag inom sälj, search, signering av avtal samt referenstagning.
 
Detta ger en sömlös användarupplevelse.

Jonas Åkered,
Systemansvarig

poolia-logo
jessica-lind-uniflex

Intelliplan är ett bra system för hantering av många olika kollektivavtal, vilket hjälper oss vid lön- och fakturaberäkning. Det blir rätt lön till konsult och rätt faktura till kund.
 
I Intelliplans rekryteringsstöd har man möjlighet att få med screeningfrågor vid annonsering. Detta underlättar otroligt mycket för oss då vi har ett stort inflöde av kandidater. Det gör att vi snabbt kan hitta personer som matchar våra kunders behov.

Jessica Lind,
Lönechef/Processägare inom digitala verktyg

uniflex-logo

Intelliplan är ett bra och användarvänligt system där vi kan arbeta med hela flödet, från säljprocess till rekryteringsprocess. Det är positivt att det finns möjlighet att integrera andra system för exempelvis annonsering, signering och referenstagning. Vi har fin kontakt med vår kundansvariga på Intelliplan som ger oss lösningar efter våra behov och en support som alltid är snabb och lättillgänglig.

Johanna Fondell,
Systemansvarig

wikan-personal-loggo

Intelliplan ger oss möjlighet att arbeta med hela verksamheten enda från kundförfrågan via annonsering och rekrytering till en avslutad affär, i ett naturligt flöde. Detta skapar en bra översikt och möjlighet att arbeta strategiskt med analys och utveckling. I kontakt med Intelliplan får vi också hjälp med att skräddarsy systemet efter våra behov.

Ida Lund,
Bemanningskoordinator

prime-care-logo

Intelliplan hjälper oss att effektivisera vår personalbemanning, lönearbete samt fakturering som underlättar vår väldiga expansion.
 
Med exemplarisk support har vi fått lösningar efter våra behov. Ett molnbaserat system som utöver bra funktioner, är lätthanterligt för ögat!

Sandra Uhde,
HR-Manager

boxflow_grey_utantagline_cmyk
Psycruit

Med Intelliplan får vi ett system som stödjer flera av våra behov på samma ställe.

Med erbjudanden om att också kunna dra nytta av standardintegrerade system för nödvändiga moment blir det än mer användbart för oss, t ex digitala avtal och tidsstämpling via mobilapp. Jag upplever att vi har bra kontakt och får god service från vårt leveransteam.

Martha Claesson,
Verksamhetsutvecklare

Lernia_Bemanning_logo_orange_jpg

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.