Våra kunder

Intelliplan är idag Nordens marknadsledande affärssystem för bemanning och rekrytering. På den här sidan kan du läsa mer om hur vi hjälper våra kunder att effektivisera deras arbete.

Det finns mycket jag uppskattar med Intelliplan men det jag uppskattar allra mest är rapportverktyget. Att kunna ta fram skräddarsydda rapporter har varit oerhört viktigt för oss i vårt utvecklingsarbete.

Ali Khalil, CEO

Ett bra system där man har hela flödet digitalt, från första kontakt med kund, till att rekrytera och anställa och slutligen bemanna.
 
Tack vare många bra samarbetspartners, kan Intelliplan erbjuda en skräddarsydd helhetslösning.
 
Man får integrationer med etablerade företag inom sälj, search, signering av avtal samt referenstagning.
 
Detta ger en sömlös användarupplevelse.

Jonas Åkered,
Systemansvarig

poolia-logo

Intelliplan är ett bra system för hantering av många olika kollektivavtal, vilket hjälper oss vid lön- och fakturaberäkning. Det blir rätt lön till konsult och rätt faktura till kund.
 
I Intelliplans rekryteringsstöd har man möjlighet att få med screeningfrågor vid annonsering. Detta underlättar otroligt mycket för oss då vi har ett stort inflöde av kandidater. Det gör att vi snabbt kan hitta personer som matchar våra kunders behov.

Jessica Lind,
Lönechef/Processägare inom digitala verktyg

uniflex-logo

Intelliplan hjälper oss att effektivisera vår personalbemanning, lönearbete samt fakturering som underlättar vår väldiga expansion.
 
Med exemplarisk support har vi fått lösningar efter våra behov. Ett molnbaserat system som utöver bra funktioner, är lätthanterligt för ögat!

Sandra Uhde,
HR-Manager

boxflow_grey_utantagline_cmyk
Psycruit

Med Intelliplan får vi ett system som stödjer flera av våra behov på samma ställe.

Med erbjudanden om att också kunna dra nytta av standardintegrerade system för nödvändiga moment blir det än mer användbart för oss, t ex digitala avtal och tidsstämpling via mobilapp. Jag upplever att vi har bra kontakt och får god service från vårt leveransteam.

Martha Claesson,
Verksamhetsutvecklare

Lernia_Bemanning_logo_orange_jpg
Oscar Elinked

Intelliplan är en fantastisk helhetslösning för oss på eLinked. Vi har med Intelliplan till stor del automatiserat hela flödet från ansökningsprocessen till fakturering och lönehantering. Systemet är lätt att använda och anpassa efter våra behov.En stor styrka med Intelliplan är att vi samlar all hantering av persondata i Intelliplan, där vi uppfyller alla krav med hantering av samtycke enligt GDPR. Vi hanterar en stor mängd persondata i form av jobbansökningar och information om våra konsulter, så det känns väldigt tryggt att ha en väl fungerande partner där.

Oscar Johannesson,
CEO

Elinked-logga

Boka kostnadsfri demo

Fyll i kontaktformuläret för att få veta mer om hur Intelliplan kan hjälpa dig att reducera er administration till ett minimum.