Skapa bra kandidatupplevelser med Zerolime

Att ge en bra kandidatupplevelse är otroligt viktigt, både för att kunna attrahera de bästa talangerna men även för att ge företaget ett gott rykte på lång sikt. Så mycket som 41% av kandidaterna anger att de inte kommer rekommendera eller köpa produkter eller tjänster från ett företag som gav dem en dålig kandidatupplevelse. Med Zerolime kan du skapa skräddarsydd kommunikationen och säkerställa att alla kandidater får snabb återkoppling. 

kandidatupplevelse

Skräddarsydd kommunikation

Vad som är en bra kandidatupplevelse kan se olika ut beroende på flera faktorer. Typ av uppdrag och bransch kan påverka hur kommunikationen bör se ut. Med Zerolime kan du skräddarsy kommunikationen till dina kandidater utefter era behov och på så sätt skapa en bra upplevelse.

Systemet har alla nödvändiga funktioner för att skapa en bra kommunikation till kandidater. Du kan skapa anpassade mallar för sms och e-post och effektiviserar på så sätt ditt arbete. Med automatiska utskick kan du ge snabb återkoppling och har du missat att meddela någon kandidat i ett steg i processen kommer systemet att påminna dig.

 

Karriärsida enligt er grafiska profil

Bygg smidigt och enkelt en stilfull karriärsida med hjälp av någon av våra mallar. Mallarna går att anpassa med egen logga, färger och enligt er grafiska profil. Vill du inte använda dig av mallar utan bygga en helt anpassad sida går självklart även detta bra. En kandidat ska känna igen sig hela vägen från annons till anställning och då gäller det att kedjan håller ihop hela vägen.

Boka kostnadsfri demo

Är du på jakt efter ett riktigt bra rekryteringssystem? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en demo av Zerolime.