Integrationer

Upplev sann magi genom att automatisera hela kontraktsprocessen – skapa, skicka, förhandla, och e-signera dina avtal direkt från Intelliplan med Oneflow.

Läs mer

Textkernels AI-baserade verktyg ger dig full kontroll över din kandidatbank i Intelliplan med CV-parsning, semantisk sökning och mycket mer.

Läs mer

Trustcruit hjälper dig att mäta kandidatupplevelsen så att du ständigt kan förbättra din rekryteringsprocess.

Läs mer

Med Cowrites textrobot skriver du en sökordsoptimerad annons med i snitt 45 % högre konvertering. Det tar bara några minuter!

Refensa är den interaktiva helhetslösningen för en kandidatledd och automatiserad referenstagning som bibehåller den personliga upplevelsen i en digital miljö.

Läs mer

One-stop-shop för proaktiv prospektering. Med Tölve väntar du inte på att kunderna ska komma till dig utan du kommer till kunderna. Ingen magi, bara enkel proaktiv prospektering. Tölve är allt en säljare behöver.

Läs mer

Refapp hjälper dig att göra referenstagning som är smidig, professionell och säker. Höj validiteten och GDPR-anpassa referenstagningen i dina rekryteringsprocesser.

Läs mer

Strukturerade intervjuer för högvolymsroller. Automatisera din screeningprocess från ansökan till shortlist med Hubert och spara 90% av den tid som du idag lägger på screening.

Psycruits personlighetstester är utformade att ge en insyn i personers tendenser och preferenser på arbetsplatsen. Detta underlättar för att hitta rätt person till rätt arbetsplats.

Index Adversdata är ett data- och leadsgenereringsverktyg. Det ger dig en överblick över arbetsmarknaden och hjälper dig till snabbt och effektivt kundförvärv.

Läs mer

Lön- och Fakturasystem

Vi har lång erfarenhet att integrera mot dom flesta lön- och fakturasystem som används på marknaden, t.ex Hogia, Visma och Fortnox.

Annonskanaler

Vill du annonsera externt? Vi har färdiga integrationer mot Arbetsförmedlingen, Blocket och över 18 andra annonskanaler.

Bli partner

Vi utvecklar ständigt nya integrationer på vår plattform. Maila partner@intelliplan.se om du är intresserad av att bli en partner.