Återanvändning av kandidater

 

  • Zerolimes kunder har i genomsnitt 45% återanvändning av kandidater
  • Hög återanvändning av kandidater spar mycket tid för rekryterare
  • Det möjliggör en bättre kandidatupplevelse och ger en snabbare tillsättning av kandidater.

 

Med vårt rekryteringssystem Zerolime uppnår våra kunder i genomsnitt 45% återanvändning av kandidater. Detta spar självklart mycket tid för rekryterare eftersom de, med nästan hälften av kandidaterna, redan har genomgått flera steg av rekryteringsprocessen och behöver därav inte börja om på nytt vid varje rekryteringstillfälle. På så sätt kan man tillsätta kandidater betydligt snabbare och minskar dessutom annonskostnader.

 

Ökad kandidatupplevelse

Hög återanvändning av kandidater ger också fantastisk service till kandidaterna. De erbjuds (och accepterar) ett jobb som de inte ens behövde söka. Kandidaterna slipper dessutom att ta sig igenom de olika delarna i rekryteringsprocessen på nytt. Den datan som samlades in från föregående rekrytering kommer nu även kunna användas för kommande uppdrag.

 

Hur uppnår man hög återanvändning?

Denna fråga kommer ofta på tal när vi är i kontakt med nya kunder. Vad är det som gör att Zerolimes kunder uppnår så hög återanvändning? För att kunna uppnå detta krävs ett system som underlättar arbetet och göra det enkelt att föra kandidater vidare i nästa rekryteringstillfälle. Om man har rätt systemstöd måste man även ha rätt arbetssätt så att samtliga rekryterare hjälps åt och inte håller på sina “favoritkandidater”. Vi hjälper er gärna att se över ert arbetssätt för att ni ska kunna lyckas så bra som möjligt med Zerolime som verktyg.

Boka kostnadsfri demo

Är du på jakt efter ett riktigt bra rekryteringssystem? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en demo av Zerolime.